Ny kanonvärvning av Wolfsburg

Wolfsburg samlar toppspelare på hög. Nu verkar det som att de uppgifter som florerat i Polen i över en månad är med sanningen överensstämmande, alltså att supertalangen Ewa Pajor är det senaste av Wolfsburgs tunga nyförvärv.

Wolfsburgs trupp börjar bli sprängfull med följd att de lär behöva göra sig av med ett antal spelare efter säsongen.

I Tyskland har även Potsdam gjort en bra värvning i dagarna. De hämtar tyska landslagsspelaren Svenja Huth från Frankfurts överskottslager.

Jaja. Fokus i dag är självklart riktat mot Algarve. Men jag kikar även lite mot Cypern, där flera VM-lag är i gång. Bland annat kommer Sveriges gruppmotståndare Australien spela mot Holland klockan 16.30. Just nu leder England med 1–0 mot Finland efter mål av Lianne Sanderson.

Några av dagens många landskamper är färdigspelade, varav en med VM-intresse. Där vann Costa Rica utan skadade Shirley Cruz med 1–0 mot Bosnien & Herzegovina. Andra siffror: Irland–Ungern 1–1 och Polen–Nordirland 2–0.

1 tanke på “Ny kanonvärvning av Wolfsburg

  1. Läste om detta (Ewa Pajor) från en polsk twittrare för ca 2 månader sedan, att Wolfsburg hade bjudit in henne, och skulle ”signa” henne. Som kuriosa så skrev jag ett mail till Kopparbergs/Göteborg efter Polens vinst i U17 EM att de kanske skulle hålla ett öga på henne, då hon säkert skulle bli upplockad till ett bättre lag ute i Europa än polska Medyk Konin, men fick tyvärr inget svar. Kanske trodde de att jag ville skoja med dem, eller så hamnade mailet i spam-korgen 😉

    Kan inte tänka mig att hon skulle ha varit så dyr då, eller speciellt mycket mer idag. Synd, för hon är verkligen bra, men man ser sällan det, när hennes lag Medyk Konin, och polska landslaget är oftast så underlägsna, att inte ens hennes teknik kan vara till någon större nytta.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.