Annat bloggande i fokus

Den här veckan befinner jag mig i Salou, drygt en timmes bilresa söder om Barcelona. I den vintertomma semesterorten i Katalonien kommer hälften av de herrallsvenska klubbarna att ladda upp för serien.

Jag har fokus på Elfsborg, och bloggar om resan här. I dag har jag även kollat in ett träningspass med AFC Eskilstuna, och i morgon kanske det även blir en liten MFF-koll.

Det här gör att min uppmärksamhet den här veckan inte är lika hårt fokuserad på damfotbollen som vanligt. Men jag har ju läst den vansinnigt tråkiga nyheten om att Gaelle Enganamouit verkar ha slagit upp sin knäskada, och att hennes karriär är i fara.

Jag håller tummarna för att hon får ordning på sina knän. För hon är ju alldeles för ung (24 år) och dessutom en alldeles för bra spelare för att behöva avsluta karriären redan nu.

3 tankar på “Annat bloggande i fokus

 1. Skittråkigt att ännu en ”machokille” blotar sina tankar om damfotboll, som om det inte finns nog med sådant, inte minst du och denna uppblåsta 12-an
  Längtar efter en tjej som skriver om det spelet vi observanta killar bruka kalla ”stoppa bollen i hållen”,det som rör sig i tjejfotbollshuvud, kan ju säkert förklara mycket..

  • Menar du mig? Jag är inte van vid att bli kallad för machokille… Och jag vet inte vad du menar att jag blottat för tankar. Jag har varit utsänd av min arbetsgivare för att bevaka herrfotboll i en vecka, det är jobb. Den här bloggen är fritid.

   Vad du kallar spelet får stå för dig, däremot håller jag med om att det vore kul om det dök upp någon kvinna som ville blogga om damfotboll. Ju fler desto bättre.

   Hon bloggar kanske inte så mycket om själva spelet, men lite vad som rör sig i ett tjejfotbollshuvud kan du dock få om du läser Pitespelaren Ellen Löfqvist:s blogg.

   • Missförstånd….läste någonstans ditt inlägg där du rekommenderar också Rainer F med sin blogg, då tänkte jag så; här har vi ett par killar som hejar på varandra.
    Även om ni snackar, resonerar kring damfotboll och uttrycker er ungefär liknande och detta, du måste erkänna, är ju hur tråkigt som helst
    Likadana ”analyser” likaså ”korrekta” bägge två, att inte nämna 12-an, som ofta går ännu längre i sitt sätt att inte vara kritisk alls mot damfotbollens etablissemanget.
    Man undrar om ni alla 3 får något betalt från samma källa, typ Soros ordnade organisation, med uppdraget att driva en viss tankegång om damfotboll..rätt skrämmande
    Angående Piteåspelaren då och hennes blogg, helt ointressant för min del. En spelare har ingen överblick på spelet som någon som står utanför…sedan är hon 19, tror att hon kommer skriva sina böcker så småningom…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.