Bilder av 2017, del 1

Detta bildspel kräver JavaScript.

Ibland tror man att man har gjort saker som man inte gjort. I förra veckan, när jag skrev om de västsvenska talanger som lämnat regionen för klubbar från andra landsdelar, skulle jag lägga in bilder på dem allihop.

Jag visste ju att jag hade tagit sådana under året, och att jag bearbetat de bilderna. Men när jag började leta efter dem i bloggens bildbibliotek fanns de inte där.

Vid en närmare koll visade det sig att jag hade rätt många bilder från i våras som var bearbetade, men varken namnade eller publicerade. Men bättre sent än aldrig. Här kommer 80 tidigare opublicerade bilder från vårmatcher i damallsvenskan och elitettan.

Det är flera spelare där jag inte känner mig helt säker på identifieringen. Hittar du några fel, tveka inte att meddela så att jag kan korrigera. Här är för övrigt de 80 bilderna igen:

1 tanke på “Bilder av 2017, del 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.