Australien sparkar förbundskapten Stajcic

Alen Stajcic

Nattens damfotbollsbomb är att Australien väljer att sparka förbundskaptenen Alen Stajcic med bara drygt 4,5 månader till VM, där The Matildas räknas bland de heta medaljkandidaterna.

Förbundsledningen förväntas officiellt meddela sitt beslut på en presskonferens under lördagen, men Stajcic har redan bekräftat att han blivit av med jobbet.

Stajcic har haft jobbet under nästan 4,5 år, och han har gjort utmärkta resultat.

Tillagt i efterhand: Förbundet bekräftar att Stajcic fått sparken. De hänvisar till en anonym undersökning de gjort bland spelare och ledare i landslaget.

2 tankar på “Australien sparkar förbundskapten Stajcic

  1. En annan sak värd att notera i damfotbollsvärlden är att finska mästarna PK-35 Vantaa inte får ligalicens för kommande säsong. De har tio dagar på sig att överklaga beslutet.

  2. ” De hänvisar till en anonym undersökning de gjort bland spelare och ledare i landslaget.”———–ha,ha anonym undersökning, hur klingar det med öppna demokratiska samhällen, om vi tar för givet att Australien är det? Det låter snarare som ett ”snitch samhälle”..
    Sparkades Stajcic på grund av hans agerande som var inte PK , exempelvis kallade han sina spelare för ”tjejer” och några fann sig illa berörda av det…lol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.