Blir Göteborg spetsigare med Lantz?

Under torsdagseftermiddagen blev det klart vem som tar över efter Stefan Rehn som tränare i Kopparbergs Göteborg FC. Det blir den före detta Örgrytetränaren Marcus Lantz.

Det blir spännande att se om han kan vända den vikande trend som Göteborgslaget haft de senaste åren. 42-årige Lantz hade drygt två år kvar på kontraktet med Örgryte när han fick sparken därifrån. Sedan har han gått och väntat på en lösning med superettanklubben.

Den lösningen skedde nåddes i tisdags, då han köptes ut från sitt kontrakt. Och nu är han alltså damallsvensk tränare.

 

6 tankar på “Blir Göteborg spetsigare med Lantz?

    • Frågan är vad han skulle ha sagt i stället? Brutalt uppriktigt: – Det gick nästan åt helskotta i år, men det finns potential i laget och om alla tar sig i kragen ska jag se till att vi hamnar i topp nästa säsong! 🙂

  1. Tycker inte man behöver vara så negativ till KGFC prestationer, de gjorde trots allt en riktigt stark höst efter att man fått stabilitet i mål och backlinjen och slog/spelade jämnt mot alla topplag utom LFC så visst finns det potential alltid och det ska bli riktigt spännande att se vad nya tränaren kan tillföra och få ut av laget.

  2. Lanz är väl en duktig mittfälts spelare. Spelat i landslaget och i tyska lag. Kan säkert få igång kGFC. Med Roddar, Rubinsson m.fl få laget till den övre halvan. Blir nog en jämn serie 2018. Vem vinner och vem åker ut hmm? FCR vinner, LFC tvåa och med Sällström blir EU trea ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.