Filippinerna och Sydkorea till VM – Kerr missade, Ji fick fullträff

Yuika Sugasawa gjorde fyra mål när Japan vann med 7–0 mot Thailand och kvalade in till VM-slutspelet 2023. Japan är förstås även klart för semifinal i Asiatiska mästerskapen. Där möter de Kina, som gick från 0–1 till 3–1 mot Vietnam. Jag håller Japan som ganska klar favorit till guldet nu. De får även favoritskapet med 70–30 i semifinalen.

Klicka på ”Visa på YouTube” för att se höjdpunkter från Japan–Thailand.
Klicka på ”Visa på YouTube” för att se höjdpunkter från Kina–Vietnam.

För Thailand, Vietnam och Taiwan väntar istället ett extrakval om Asiens sista direktplats till VM. Det är ett kval som på förhand känns helt vidöppet. Sett till ranking och historik skall Thailand räknas som favorit. Men sett till prestationer i den här turneringen är inte Thailand favorittyngt. Efter kvartsfinalerna gör jag följande odds i det här ovissa playoffspelet:

 1. Taiwan 35 procent
 2. Vietnam 33 procent
 3. Thailand 32 procent

Orsaken till att vi får en trelagsgrupp om Asiens sista VM-plats är att det blev en liten skräll i söndagsmorgonens andra kvartsfinal. När Sam Kerr hade en dag präglad av missar tog Sydkorea och Ji So-Yun chansen. De båda lagkompisarna från Chelsea hamnade verkligen i fokus i matchen mellan Australien och Sydkorea.

Klicka på ”Visa på YouTube” för att se höjdpunkter från Australien–Sydkorea.

The Matildas inledde klart bäst, och skapade två kanonlägen för Kerr och Mary Fowler. Men ribban och Sydkoreas duktiga målvakt Kim Jung-Mi stod i vägen för Tony Gustavsson:s lag. Allt eftersom matchen gick jobbade sig Sydkorea allt mer in i matchen.

Och i 39:e minuten tilldömdes man en något tveksam straff efter lång Var-koll. Tveksam dels eftersom domaren först inte bedömde tacklingen som bestraffningsbar, dels eftersom det är väldigt svårt att se om tacklingen sker innanför eller utanför straffområdeslinjen.

Oavsett så slog Cho So-Hyun straffen över. Den andra halvleken var rätt jämn. Efter exakt 75 minuter fick Sam Kerr en superchans när hon serverades helt öppet mål av inhopparen Cortnee Vine. Kerr hade dock gummiben, och styrde bollen utanför.

Knappt tolv minuter senare fick Ji So-Yun ett skottläge från vänsterläge. Hon hade däremot inga gummiben, utan skickade i väg en projektil som satt otagbart i bortre hörnet bakom Lydia Williams.

På övertid fick Kerr ett nytt kanonläge, men återigen fick Australiens storstjärna snedträff. Sydkorea vann och spelar VM 2023. Australien spelar också VM 2023, däremot har man spelat klart i Asiatiska mästerskapen. Ett stort bakslag för Tony Gustavsson:s favorittyngda lag.

För Sydkorea och förbundskapten Colin Bell är det däremot plötsligt drömläge. Ett välförtjänt drömläge efter att man har kryssat mot Japan och nu vunnit mot Australien. I semifinal ställs ju nämligen Sydkorea mot Filippinerna – en match där jag ser Sydkorea som favorit till 80–20.

Det hade varit ännu mer än 80–20 om inte Sydkorea haft ett orosmoment i att Ji So-Yun skadade sig i samband med segermålet. Hon tog sig för ljumsken, och tvingades att byta. Sydkorea är två helt olika lag med eller utan Chelseamittfältaren.

För övrigt spelar Sydkorea 5–4–1 med defensiven i fokus. Man får trygghet genom att man har tre nickstarka mittbackar i Lee Young-Ju, Lim Seon-Joo och Shim Seo-Yeon och en rutinerad målvakt som känns säker i luftrummet. Offensivt är det Ji So-Yun som skall göra det.

Startelvan är hyperrutinerad: Kim Jung-Mi – Kim Hye-Ri, Lee Young-Ju, Lim Seon-Joo, Shim Seo-Yeon, Choo Hyo-Joo – Lee Geum-Min, Cho So-Hyun, Ji-So-Yun, Choe Yu-RiSon Hwa-Yeon. Snittåldern på de här elva är kring 30 år, så det är lite nu eller aldrig för Sydkoreas lag.

I söndagens sista kvartsfinal vann alltså Filippinerna mot Taiwan. Men det satt hårt åt. Det var 0–0 i paus och 1–1 efter full tid. Det sedan Filippinerna tagit ledning på en styrning i början av den andra halvleken och Taiwan kvitterat på ett kanonskott i slutet.

Det var även 1–1 efter den chansfattiga förlängningen över 2×15 minuter. Det avgjordes alltså på straffar. Där var det 3–3 efter grundomgången. Taiwan sköt för seger i femte omgången, men Olivia McDaniel räddade. Sedan satte hon sin egen straff till 3–3 och räddade även Taiwans första straff i sudden deathskjutningen. McDaniel blev stor matchvinnare, även om det var Sarina Bolden som satte den vinnande straffen.

Klicka på ”Visa på YouTube” för att se höjdpunkter från Filippinerna–Taiwan.

Filippinerna klart för VM alltså. Det hade man ju inte tippat inför det här mästerskapet. Men taktiken att leta spelare i USA med filippinskt påbrå har varit en segertaktik.

I söndagens kvartsfinal var det två helt olika kulturer som möttes. Taiwan har ett hemmabetonat lag, där 21 av 23 spelare håller till i den egna ligan. De två sista är proffs i Japan. Filippinerna däremot hade bara sex hemmabaserade spelare. Övriga 17 är födda i USA, och spelar i USA, Europa eller Japan. Det lagbygget tog alltså den sjätte platsen till VM 2023.

Följande lag är nu VM-klara:

 • Australien – värdnation
 • Nya Zeeland – värdnation
 • Japan
 • Kina
 • Sydkorea
 • Filippinerna

37 tankar på “Filippinerna och Sydkorea till VM – Kerr missade, Ji fick fullträff

   • Har Häcken någon plan B? De har ju legat väldigt lågt med nya spelare, är det någon som vet varför? Väntar de på några riktiga ”kanoner”? Finns det ens några rykten om ev övergångar?
    Anser de att laget de har nu kommer att slåss i toppen av allsvenskan i år?
    Jag tycker deras beteende är fundersamt 🤔

    • Tycker nog de har fått in en hel del spelare. Dock saknar de en naturlig nia men Larsen kanske kan växa in i det om hon får lite tid. Kanske även en tia nu när Kafaji tyvärr gick sönder. Blir kanske Kaneryd som får ta den platsen om de inte får in någon. Annars ser laget ganska färdigt ut.
     Något som står klart är att de måste sprida ut målen på fler spelare i år. Då jag för tillfället inte ser någon i laget göra upp emot 15 mål.

     Blir spännande och se om Rosengård känner sig nöjda med sin trupp eller om de vill förstärka. De har inte någon överdrivet bred trupp heller och kommer bli känsliga för skador dem också.

     • Tycker nog att Häcken saknar rätt mycket. Med Kafaji skadad finns varken en naturlig nia eller tia. Det känns även väldigt tunt i backlinjen. Just nu är inte Häcken ens nära att matcha Rosengårds trupp. Jag skulle säga att Häcken har bättre målvakt och bättre högerforward. Sedan är det jämnt mellan Elin Rubensson och Ria Öling på innermitt. Men på övriga åtta positioner är Rosengård bättre.

    • De värvade just Andrine Hegerberg, som drog korsbandet på träning i mitten av januari i fjol. En tekniskt skicklig spelare, men det känns ändå som en chanstagning att värva någon som varit borta från spel i drygt ett år.
     I samband med Häckens första träning sa tränare Robert Vilahamn så här till Göteborgs-Posten:

     ”Vi ska ha in en nia till, absolut. Och sedan en central mittfältare för vi är bara tre totalt där. Och sedan ytterligare en spelare efter det, det kan vara en forward eller en back, men vi är inte klara med truppen utan tre spelare till ska in.”

     Vi får se om det blir ytterligare en spelare nu när Kafaji är skadad.

 1. Nej men det var ganska väntat att hon skulle bli borta ett tag. Hoppas hon repar sig snabbt och att rehabiliteringen går bra.

  Är det inte ett dunderfiasko att Australien redan är utslagna?! Det var kanske lite underskattning från deras sida även om jag tycker den är obefogad för Sydkorea är svårspelade. Att Sam Kerr missar så många lägen hör ju inte till vanligheterna.
  Nu blir det press på den gode Gustavsson inför hemma-VM. Ett dåligt resultat där så hänger han nog löst.

 2. Fotbollsspelaren fråntas den kreativa / själsliga sidan till fördel i fysiska.
  Kafaji,som senaste martyr i den skandinaviska sportskolan!
  Bra miljö för unga talanger!LOL
  I fallet Kafaji borde man ställa sig frågan om tränarnas duglighet /kunskap
  Damfotbollen krylar av nissar som vill ha personlig sucee, vad det än kostar.
  Så fort det uppstår ett klimat där spelarnas värderas högre än tränare, inte minst i lön de tjänar, då kommer svåra skador på en träningsmatch vara minne blott.
  När Marta kommit hit då var det mantra inte minst medialt att det är ok att slå ner henne.
  Det var minsann Marta som borde ”stå på sina ben” oavsett, fick vi höra!
  Skrattretande och beklagligt på en och samma gång
  Om man vill förstöra ett kollektiv spel, låt den bara köras på nordiskt sätt!
  Påföljden;fotboll, handboll, nästan otittbara! Kanske en övergångsperiod till robot-varelsens inträde på arenan. Inga ”Bengan boys” , ingen Svensson fotbollslag 1994. Då var det skifte som hänt.
  Det blir kull!
  Inga ”skrällar” att vänta sig! Eller…
  Att snacka om skräll i damfotboll följer samma propagandaspår som alla dina tips för det mesta gör.
  I damfotbollen kan alla slå alla, under förutsättningen om en rättvis/likartad domar bedömning. Befriad av politik och diverse/sk storlags intressen.
  Jag är nämligen övertygad om det. Bra fotbollsstrateg med någorlunda duktigt fotbollslag kan åstadkomma skräll, att använda ditt språkbruk.
  Sedan är alltid frågan om hur ”skrällen” ser ut i åskådarens ögon. Du var skräckslagen när Bonasera mf plockades till värdslag, för mig verkade duktig påtvingat val av Emma Hayes som årets tränare.
  Bonasera är nämligen en duktig spelare, som kan sin sak. Hayes däremot hade inte vunnit något med sitt lag, trots mängder av försök.
  Inget att förvåna sig över. I dessa trakter har man delat ut fredspris till en man som startade otaliga mängder av krig runt om i världen!
  Skräll och skräll. Sunt förnuft eller manipulation.

  • En aningen osammanhängande men det du skrev var lite småkul att kul att läsa men jag hajade till mer än en gång. Menar du på allvar att det är mentaliteten i nordisk sport som ligger bakom skadan på Kafaji? Eller möjligen de ekonomiska aspekterna, det är lite oklart vari felet ligger enligt dig. Om nu det förra måste det betyda att du på allvar tror att skador i träningsmatcher bara förekommer i norden och tex inte i Spanien eller Latinamerika? Tja, jag har sett latinamerikanska lag spela och det där med tufft (läs fult) spel är verkligen inte något vi är ensamma om. Om det senare…tja,jag har spelat korpfotboll (med sydeuropéer bland annat) och det var i allra högst grad en fråga om att skita i skaderisken där och det alldeles utan någon sort betalning på något sätt.

   Alla kan slå alla i teorin, det tror jag vi alla är med på. I praktiken har är det värre där tex VM vunnits av bara 4 olika lag, i OS är det samma sak och även i EM är det bara 4 lag som vunnit mästerskapet någon gång. Tyskland och Norge har vunnit alla tre minst en gång, USA har vunnit flest VM och OS…så det rör sig totalt sett om en väldigt liten klick lag som förmår vinna en hel turnering. Enskilda matcher är förstås en annan sak även om det finns en hel del lag som bra nationer aldrig förlorat mot. Nu vet jag inte riktigt om jag tolkar det du skriver rätt, men menar du att det skulle bero på politik och storlagsfördelar bara och inte för att vissa länder helt enkelt har bättre spelare att välja från?

   • Jag ser att du relativiserar om sakens tillkortakommanden. Om jag vänder på logiken; låt säga att du tar din icke myndig dotter ute på en joggningsrunda där du pushar henne så hårt att hon spyr och är svimfärdig.
    Något som förresten hänt i svensk landslagsammanhang, fick jag höra.
    2 problem som kommer efter; vad tror du din dotter kommer tycka om dig och den andra, vad omgivningen kommer att göra mot dig som förälder? Scenariot där du som föräldär måste ta din ansvar samt möta konsekvenser i jämförelsen på behandling av spelare i en svensk fotbollslag där, verkar som, finns ej något ansvar alls.
    Damfotbollen införde ”cancelkulture” långt innan woke låtits styra och ställa! Desvärre gör man sig av med det mest värdefulla i sporten nämligen spelarna.
    Angående ”mentalitet”, som oväntad för mig, tog du upp som skurken i berättelsen, kan jag sammanfatta kort; ”hårt arbete lönar sig” filosofin, en stor del av tjejer tar för givet, rent av, bokstavligen. Finns det ingen som kan förklara menningen i annars positiv ordspråk ? Och nej, det är inte ok slå ner sin motståndare trots hejaklacken i publiken!
    Därefter finns mängder av statistik som visar på antal skadade spelare inom fotbollen där Norden/Storbritannien/Holland vinner med hästlängder framför ex sydeuropa. Du själv kan förklara för mig varför är detta på det sättet. Kafaji är ju tyvärr bara en i raden..
    Avslutningsvis, vinsten, heliga graal i fotbollssnacket. Jag håller mig till dem som tycker att sättet man vinner på är långt viktigare än själva vinsten.
    Att några få vinner talar om damfotbollens monopol-ordning i sättet man spelar på samt i få antal aktörer som satsar på sporten. Det förklarar på inget sätt saknad av möjlighet att hävda sig i ett sådan sammanhang.

    • En liten källkoll. Har du något exempel på den mängd av statistik ”som visar på antal skadade spelare inom fotbollen där Norden/Storbritannien/Holland vinner med hästlängder framför ex sydeuropa.”? Med exempel menar jag relevant forskning eller aktuella siffror.

     • Jag är också nyfiken på att få se några exempel på alla de där mängderna av statistik som visar på fler skador i norra än södra Europa. Källhänvisningar är inget ”axel” är speciellt bra på.
      En annan intressant notering är att axel skriver: ”I fallet Kafaji borde man ställa sig frågan om tränarnas duglighet/kunskap.”
      Innebär det att kollissionen/benbrottet skulle ha undvikits om Häcken haft en annan tränare?

    • ”Källhänvisningar är inget ”axel” är speciellt bra på.”——————————–ta gärna fingrar ur dina bådda örönen och belys problematiken i stället! Förskningen inom PK media visar nämligen att man har svårt redovisa verklighet.
     Eller kontakta ”herr google” där finns det faktakollfolket som inriktar dig så du känner dig trygg. Annars du kanske hittar mängder av Uefa/Fifa undersökningar om skadeproblematiken inom fotbollen, också det.
     Waldén,Hägglund, Ekstrand exempelvis, herrar som skrivit på det spåret.

     ”Innebär det att kollissionen/benbrottet skulle ha undvikits om Häcken haft en annan tränare?”—————————————bra fråga! Som att undra hur ditt blogg skulle se ut ordnad med en annan journalist
     Skulle han betraktat en fotbollsspelare som förbrukningsvara,följandevis struntat i skadeproblematiken ?

     • Gör dig inte dummare än du är, axel. Kafaji skadades i en kollision med målvakten efter sex minuter. Den enda tränare som hade kunnat undvika den typen av skada är den tränare som inte låter sina spelare spela matcher.

    • ”axels tolkning av fakta får också placeras under den alternativa vinjetten. ”————————————-kul att du har så snabbt kollat på fakta, eller snarare struntat i dem.
     Nåväl avslutar jag med att konstatera att svensk damfotboll är bland de sämsta miljöer för en ung talang att vistas i.
     Detta ur en mängd perspektiv. Mobbningskultur, rasism mm. Skulle aldrig rekomendera någon yngling att satsa på och medverka i svensk damfotboll.
     Likaså som Sverige inte lyckades integrera stor skala av invandrare och utnyttja dess potential ute i samhällen, på samma sätt lyckas man ej med invandrartalanger i fotboll. Kafaji är målande bevis på det

     • Ja, till skillnad från dig så kollar jag fakta.
      Av de många befängda konspriationsteorier som du spridit är den om Kafajis skada en av de konstigaste. Häcken betalar tidernas högsta övergångssumma för henne. Sedan smäller hon ihop med en målvakt i första matchen och bryter benet. Det måste till och med du fatta att det är extrem otur. Inget annat.

    • 1. Alla är rasister, alla dömer folk efter utseende och beteende, det är fundamentalt mänskligt, normalt och direkt livsnödvändigt för att fungera i verkligheten. Det är en koko världsfrånvänd liberal idé att människor skulle vara frikopplade från verkligheten.
     2. ”axel” är uppenbarligen svenskhatare. Ska vi tänka etnicitet så har Kafajis skada _möjligen_ med hennes utländska temperament att göra, vilket kan driva henne till farliga situationer, men jag har inte sett situationen, så jag kan inte bedöma det. Annars är det helt enkelt en olycka.
     3. Svenskar, eller något annat folkslag, har ingen skyldighet att integrera någonting.

     Att ”axel” slentrianmässigt spottar på svenskar gjorde mig förbannad och drev mig att skriva detta, för jag tycker inte sånt ska stå oemotsagt.

 3. Trist med Filippinerna måste jag säga, tycker det är fel med en massa utlänningar som utgör ett landslag, går emot hela idén med landslag.

  • Ja och nej. Vissa blockerar delvis sina videor. Men länken är ändå användbar. För klickar du i den svarta rutan, på den understrukna raden ”Visa på YouTube”, så får du upp videon i ett nytt fönster.

 4. Sådärja, då har ”Axel” lyckats provocera fram några svar igen. Skulle inte han omges av total tystnad?
  Häcken saknar en del i sina lagdelar. Tror inte att storasyster Hegerberg, korsbandsskadad dessutom, kommer att göra någon som helst skillnad – trolig bänkspelare i år igen. Hon har ju varit det i samtliga lag alltsedan 2016.
  Näe, truppen är tunn och inte lätt att hitta en målskytt. Kommer Pallo Hammarlund tillbaka i gammal god målform blir hon viktig.
  Rosengård solklar tipsetta. Häcken tveksam tvåa, som kommer att jagas av Kristianstad, Eskilstuna och kanske Hammarby.

  • Personligen har jag svårt att se vad som gör Eskilstuna och Hammarby mer märkvärdiga än ett av de lag som placerade sig mellan dom i fjolårets serietabell. Laget i fråga har förvisso tappat en tung offensiv pjäs men kommer å andra sidan ha tillgång till en av seriens mest spelintelligenta mittfältare från början av säsongen. Det är något som kan få stor betydelse om man ser till skillnaden den spelaren gjorde under sluttampen av fjolårets säsong när laget b l a avfärdade haussade Hammarby på bortaplan.

   • Ett försök till elegant fiffighet att inte skriva ut att det är Linköping FC du syftar på? Bra mittfältare i all ära, men frågan som i princip alla lag kan ställa sig är vem/vilka som ska göra målen. Det gäller inte minst LFC. Nej, det är tveksamt om det finns något ”märkvärdigt” lag alls i årets Damallsvenskan. Inte heller finns det särskilt många spektakulära och publikdragande spelare. Den tiden är nog förbi för överskådlig framtid. Det kan bli spännande i alla fall. Det är svårt att komma ifrån att Rosengård, trots att de sumpat SM-guldet flera av de senaste åren ändå är det lag som konstant legat i topp och får ses som favoriter i år också. Om LFC aspirerar på att närma sig topp tre har de mycket att bevisa i år. Det var, trots allt, bara de tre-fyra sista matcherna som räddade dem från att 2021 göra sin sämsta säsong någonsin. Nu stannade det vid den delat sämsta med sjätteplatsen.

   • Försöker förstå vad Martin menar. Vilket är ”laget i fråga”?
    Är ”en tung offensiv pjäs” = Stina Blackstenius?
    Är ”en av seriens mest spelintelligenta mittfältare” = Pauline Hammarlund?
    Vem avfärdade Hammarby på bortaplan?

    Angående hierarkien instämmer jag med Svenneberka. Häcken har sjunkit till Eskilstuna-nivå, och Kristianstad har sjunkit till Örebro-nivå vad det verkar. Rosengård kommer stå i egen majestät, medan övriga platser kommer bli mycket intressanta att se formas.

    • Kanske bäst att Martin själv svarar, men gör ett försök i alla fall (och är rätt säker på svaren)….
     Laget = Linköping FC. Tung pjäs = Uchenna Kanu. Mittfältare = Yuka Momiki. Avfärdade = Linköping FC

    • Fan, va rolig du är… Häcken sjunkit till Eskiltuna-nivå??? Give me a
     f:in break… Låt mig se här. Falk NT, Rubensson (”den smarta och
     spelskickliga mittfältaren” med massor av NT erfarenhet), Curmark NT
     spelare, Rytting-Kaneryd (Jakobssons ersättare på NT nivå sista
     tiden), Stine Larson, Mille Gejl-Jensen, Luna Gewitz (iofs av mig
     ifrågesatt): danska landslagspelare. Dilja Yr Zomers, blivande
     islänsk NT spelare, Agla Maria Albertsdottir, islänsk skyttedrottning
     oc NT spelare, Andrine Hegerberg tidigare och kanske återigen norsk
     NT spelare, Anna Cziki ungersk NT spelare, Lotta Övkist fd Man U och
     på gränsen till NT, samt massor av U19 och U23 spelare… Pauline
     Hammarlund (mittfältare??? HON ÄR ff EN TYPISK 9:a) och borde vara
     nära en återkomst, kanske klar till damallsvenskans första
     matcher. Ja, Eskilstuna har mycket att sätta emot detta eller?? Jag
     sätter en öl/läsk/liter mjölk på att Häcken slutar högre i tabellen än
     Eskilstuna…

     • Personligen sätter jag ett jättestort frågetecken för Häcken. Skadan på Kafaji var en riktig käftsmäll. Jag hade sett fram emot samarbetet mellan henne och Rytting Kaneryd. Nu ser laget väldigt ihåligt ut – trots alla landslagsmeriter. Häcken var dåligt efter att Angeldahl stack. Sedan dess har man tappat nyckelspelarna Kullberg och Blackstenius. I nuläget känns man inte som någon guldkandidat. Men vem vet, Vilahamn kanske kan trolla?

    • Jag håller med dig Johan (i princip). Jag tror inte Häcken är en guldkandidat – Rosengård är nog för bra. Men jag tror inte heller Häcken kommer att torska ner till tonfisk nivå…

    • Ja. Eskilstuna slutade fyra på samma poäng som trean, knappast tonfisknivå. Häcken är överlägsen på pappret, men de får inte till det. Jag är inne på Rydéns linje, ett fåtal spelare har burit laget, när de försvunnit har resten fått det svårt. Kafaji var en perfekt värvning, hon kan ge helt rätt energi och driva på laget och bli ett litet nav som syr ihop laget fastän hon är ung och oerfaren. Med henne trasig ser jag inte riktigt hur dessa välmeriterade spelare ska hänga ihop. Det är också helt rätt miljö för henne att utvecklas i. Samtidigt verkar Eskilstuna stå stabilt kvar där de avslutade säsongen senast. Häcken kommer få svårt att freda ”sin” andraplats. En liter mjölk är satt.

 5. Alltid tråkigt med skador. Men att spela en match när det är kallt och blåsigt kan också ge andra skador t.ex muskelskador. Spelarna är inte riktigt uppvärmda. Lätt att vara efterklok men sagt till spelarna särskilt de yngre att ta det lugnt. Det är bara en träningsmatch ingen CL match.

  • Försvarsspelets triumf över anfallsspelet. Japan hade bollen (67–31 i bollinnehav) och ett stort övertag i antal målchanser (18–4 i avslut inne i straffområdet). Kina satte skyttedrottningen Wang Shanshan som mittback och speluppläggaren Wang Shuang på bänken (skadad?). Sedan försvarade man sig framgångsrikt. Egentligen hade man bara två målchanser på 120 minuter – båda blev mål.
   I straffläggningen slog Japans båda mittbackar sina straffar så att målvakten kunde rädda.
   Kinas lagkapten Shanshan gjorde däremot mål på sin. Hon var för övrigt lysande. Hon gjorde en kanonmatch som mittback, var uppe och fixade kvitteringen i förlängningen – och avgjorde straffläggningen.
   Höjdpunkter här.
   Final mellan Sydkorea och Kina. Och avgörande möte om sista direktplatsen till VM mellan Taiwan och Vietnam. Finalen sänds för övrigt 12.00 på söndag av Cmore.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.