En Sundhageintervju man bör se

I går lobbade jag för en intervju med Pia Sundhage, som gjordes av Borås Tidnings chefredaktör Stefan Eklund på Borås stadsteaters stora scen.

Ja, jag vet att jag är jävig som BT-medarbetare, men jag tycker verkligen att intervjun höll allra högsta klass. Skall man bara se en Sundhageintervju den här våren så hade jag rekommenderat den här.

För mig var det närmare 70 minuters glädje. Så kallad feel-good-tv.

Och vet du vad, intervjun går fortfarande att se på den här länken. Visst var det en hel del man hade hört förr. Men också mycket nytt. Ja, intervjun är full av godbitar, både om barndom, spelarkarriär, EM, USA, landslaget, ledarskap och mycket mer. Bland att bjuder Sundhage på de två bästa sångnummer jag har hört henne framföra. Verkligen imponerande bra.

Det återstår egenligen bara två ord för mig att skriva om intervjun – se den.

* I dag har damallsvenskan för övrigt fått en ny bekanting – Mallbackens IF Sunne. Det namnbytet var inte speciellt omvälvande, utan till och med den mest konservativa delen av mig kan acceptera det utan omsvep. Hoppas bara Mallbacken har någon nytta av namnbytet.
I det sammanhanget kommer jag lätt att tänka på Öxabäcks IF:s namnbyte till Öxabäck/Mark, för att kommunens namn skulle vara med. Kommunens sponsorsbidrag var en spottstyver, och man tackade för gratisreklamen genom att strunta i att hjälpa klubben när de fick ekonomiska problem.
Hoppas Mallbacken får mer nytta av Sunne kommun.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.