Operation väntar för Liljegärd

Linnea Liljegärd tvingas att operera sin skadade vänsterfot, och riskerar att missa stora delar av – kanske hela – vårsäsongen med sin ryska klubb, Rossiyanka.

Forwarden från Ljurhalla i Vårgårda kommun meddelade själv nyheten på sin blogg i fredags. Själva skadan beskriver hon så här:

”Jag har en lös benbit i foten som kommer i kläm varje steg jag tar. Jag har även ett extra ben som har börjat växa ut, en inflammation i foten, en sena som är helt trasig och väldigt mycket vätska i foten.”

Kanske har vi här svaret på varför hon har haft ett par struliga säsonger i Göteborg bakom sig. Och kanske kan operationen leda till att hon kommer tillbaka till den målform hon hade för ett par år sedan. Hon skriver så här om framtiden:

”Jag ska tillbaka i år, jag ska spela några matcher. Jag ska vara med och bidra. Jag ska vinna ryska ligan och cupen. Såhär målmedveten har jag inte känt mig på länge.”

Visst låter det som rätt inställning?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.