Ett litet livstecken

Det har gått ett tag sedan förra inlägget. Det finns flera skäl till det, ett viktigt är kraftlöshet på grund av björkpollen.

Jag har inte ork att sätta ihop något längre inlägg nu heller. Men klart är att jag fått hålla mig inomhus den den senaste tiden och därmed kunnat se det mesta som har gått att se på damallsvenskan.tv. Och jag har gjort några spaningar som jag tänker utveckla närmare framöver. Ett smakprov är att jag just nu tycker att Eskilstuna har Sveriges bästa forwardspar.

Överhuvud taget borde forwardsfrågan ge Pia Sundhage huvudvärk för tillfället. För om vår förbundskapten tog hänsyn till dagsform borde pånyttfödda Malin Diaz samt Mimmi Larsson och Marija Banusic stå väldigt högt upp på listan.

Jag återkommer till det ämnet och många fler när björkpollenhalterna börjar minska, vilket borde vara ganska snart. Vi hörs.

6 tankar på “Ett litet livstecken

  1. För stunden så trodde jag att du var borta på grund av besvikelsen och saknaden av Marta!, Hon är ju borta från damallsvenskan! En tyst minut innan varje match borde vara på plats. Jag själv känner så trots en doft av henne i Banusics skepnad..
    Hur som helst modigt av dig att dela med oss ditt hälsotillstånd Denna mod saknade visst några damspelare som dolde sitt hälsoläget och spelade ”lagligt” dopade, som om vi inte borde bry oss..fattar inte detta
    Hur angeläget är det för fotbollen att spelarnas hälsotillståndet är offentligt i dessa tider med just stor kamp mot dopning och kulturen som stödjer det?

  2. ”Vi har alla våra kors att bära” heter ett gammalt ordspråk och ditt delar du med många denna årstid. Vi som brukar scanna och läsa damfotbollsbloggar har saknat din drygt en vecka. Hoppas du snart är tillbaka!

  3. Kanske kan det bli tal om konstbjörkar i framtiden? Mer lättskötta och mindre pollen 🙂 Krya på dig!

  4. Lider verkligen med dig då jag själv haft svår björkallergi tidigare år men som lyckligtvis gett med sig. Numera är det blott gräset som brukar vara som värst kring midsommar kvar för undertecknad. Hur som får du krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.