14.00: Dags för fler kvartsfinaler

I dag och i morgon spelas tre av de fyra kvartsfinalerna i Champions League. Som bekant är det helfranska mötet uppskjutet.

När det kan spelas är väldigt oklart. Enligt damfotbollsjournalisten David Menayo på stora spanska sporttidningen Marca är Lyons spelare satta i karantän mellan sju och 17 dagar.

Men två kvartsfinaler avgörs i alla fall i dag. Den första redan nu 14.00. Det är hyperintressanta mötet Wolfsburg–Chelsea, som står 1–2. Matchen tv-sänds i Sverige av Aftonbladet för pluskunder.

Vad gäller tips gäller förstås fortfarande de odds jag skrev efter de första mötena. Jag noterar bara att Wolfsburg har en svit på 28 raka Champions Leaguematcher med gjorda mål. Vi får se om det även blir en 29:e.

Dagens andra kvartsfinal spelas 17.00 mellan Manchester City och FC Barcelona, där Barca leder med 3–0. Den går att se på Barca TV Plus eller möjligen också på Wnited.tv. I båda fallen krävs det inloggning, men de är kostnadsfria, så man kan se matchen gratis. Barca TV Plus har engelskspråkiga kommentatorer, medan Wnited brukar sända utan kommentarer.

Den tredje och sista kvartsfinalen som vi vet matchtiden för är ju Rosengård–Bayern München, där Bayern leder med 3–0. Den returen spelas i morgon, skärtorsdagen, med avsparkstid 19.00. Den sänds av Sportbladet för pluskunder.

9 tankar på “14.00: Dags för fler kvartsfinaler

  1. OK, 5-1 till Chelsea och alltså ingen förlängning av Wolfsburgs svit. 3-0 idag och med samma bärande spelare som förra matchen – Kerr, Harder och Kirby. Wölfinnen fick smisk i egna lyan….

  2. Apropå matchen idag Rosengård vs B/München menar hemmalagets tränare att allt går att vända. Tja… visst kan man få en superoljetanker att vända – så småningom. Däremot är det mer än omöjligt att vända Mississippis flöde så att den rinner bakåt. Här har ändå Eidevall en poäng: att göra fyra mål mot tyskorna är en ”baggis” i sammanhanget.

      • Eidevall säger förstås det han ska/måste säga som tränare, annars vore det ett tjänstefel. Om han sedan tror på under är en annan sak. Hur han uttrycker sig är också en annan sak, det är fritt fram för en utomstående att kommentera, eller raljera över…

  3. Utan att förringa Rosengårds insats så följde Bayern sin matchplan till punkt och pricka. Man kom till Malmö med målsättningen att göra ett snabbt mål och sedan spela av matchen, eftersom Rosengård då behövde göra 5 mål

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.