Nöjd med mitt Kanadatips – mindre nöjd med Vittsjö

Halvtid i Malmö, och jag undrar om Thomas Dennerby behöver någon som kollar in motståndarlag inför OS. Om det är så kan jag meddela att jag är tillgänglig.

För jag är lite nöjd med min Kanadaspaning inför matchen. I och för sig var det en kanadensisk back som slog en indianare som bäddade för Sveriges mål, men jag känner ändå att det här är klockrent om Kanada: ”precis lika vassa som man är framåt, lika svaga är man defensivt på mittfältet. Där gäller det att vinna bollar, och snabbt sätta i djupled mot Schelin och Jakobsson.”

Det var ju på aktuell yta som Caroline Seger vann bollen, och lobbade in det svenska ledningsmålet. Jag har egenligen bara sett en kvart av matchen, eftersom jag prioriterade Dalsjöfors–Vittsjö. Och nu blir det Elfsborg-Djurgården, så jag missar även nästan hela andra halvlek.

Men innan avresan till Borås Arena blir det några få ord om Vittsjö. De visade ingen allsvensk klass på Ramnavallen idag. Matchen slutade 2–2, men Vittsjös första mål var klar offside. Och Dalsjöfors har problem med skador och sjukdomar, och spelade nästan 40 minuter med en spelare kort. Vittsjö saknade i och för sig ett par spelare. Men jag fick inga positiva vibbar av laget. Inga alls. Vittsjös mål gjordes för övrigt av Sofie Andersson och Johanna Andersson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.