Svenska startelvan bekräftad

Alldeles nyss kom bekräftelsen, Pia Sundhage kör på den startelva som Fotbollskanalen avslöjade tidigare i dag.

Italien startar så här: Laura Giuliani – Alia Guagni, Elena Linari, Cecilia Salvai, Linda Tucceri Cimini – Aurora Galli, Daniela Stracchi, Martina Rosucci – Melania Gabbiadini, Daniela Sabatino, Barbara Bonansea.

Lena Goessling

I dagens andra match, där ju Tyskland måste ta poäng mot Ryssland för att avancera, där gör tyskorna flera ändringar i sin startelva. Där kommer bland annat Lena Goessling och Sara Doorsoun-Khajeh in. Goessling står uppsatt som mittback, men nog borde väl Kristin Demann flytta ner där och lämna plats på mittfältet för Goessling?

5 tankar på “Svenska startelvan bekräftad

 1. No, Gössling’s playing CB, it’s planned. Probably because Steffi’s finally realised how bad Henning and Peter are, so she’s testing a new CB option.

 2. Människa vilket ojmänt lag vi har. Alltifrån världsspelare till spelare tja som tittar på boll i försvaret spelar in centralt i livsfarliga lägen eller bara springer runt som yra hönor. Den yra hönan är Olivia jag vet inte vad hon har på Pia men jag kan inte förstå varför hon är med? Är det för att underhålla Seger? Likt Sebastian Östlund då det begavs sig hade den funktionen till Zlatan? Jonna andersson vilken misär till bolltittare och slutligen Magdalena Ericsson som spelar in centralt(2-3), hon bör inte vara orolig för att möta sin flickvän alla dessa tre bör förpassas till bänken. Bra i dagens match tycker jag ändå att Stina, Fridolina, Lotta och Dahlkvist.

  • Värst miss stod ju dock Sembrant för innan 1-0 målet som angav tonen för hela matchen. Vad gäller 2-3 målet var det ett kollektivt haveri där Rubensson och Sembrant var för passiva och släppte igenom inlägget trots att de var 2 mot 1. Rubensson hade för övrigt enorma problem och visade att Samuelsson är helt oersättlig på högerbacksplatsen.

   • Det är ju en prestation i sig att samtliga backar lyckas underprestera i samma sekvens, är ju Magda som startar allt med felpass på mittplan.

   • Ah, såg nu att Bobbo redan påtalat Magdas iblandning i 2-3-målet, my bad.
    Håller för övrigt med om att misstaget vid 0-1 påverkade hela matchen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.