Så vansinnigt pinsamt

Det blir lottning som avgör om Danmark eller Ryssland skall spela kvartsfinal i EM. Det är så vansinnigt pinsamt att jag inte vet vad jag skall säga.

Lottningen avgör samtidigt om Sverige kommer att ställas mot Island eller Ryssland. Det var de två lagen jag rankade lägst av alla inför mästerskapet.

På så sätt kan man ju säga att det blir drömlottning hur Karen Espelund än lottar om en stund.

Men tänk om det här hade hänt i herr-EM. Tänk…

Såg att norska Toppseriens twitterkonto undrade om vi inte skall lotta om Michel Platini skall få behålla jobbet efter det här eller inte. Känns som en rimlig fråga. Någon bör i alla fall ställa sin plats till förfogande.

Innan jag bänkar mig för lottningen så vill jag uppmärksamma EM:s stora fiasko, England. Jag rankade dem som fyra, och hade med flera spelare från deras lag i min drömtrupp. Det var två missbedömningar. Två rejäla missbedömningar. Har Hope Powell kvar sitt jobb i morgon?

3 tankar på “Så vansinnigt pinsamt

  1. Skönt att Danmark vann lottningen, särskilt med tanke på att de blev ‘rånade’ på ett mål i matchen mot Finland (Pernilles nickmål som felaktigt blåstes av för offside).

    Nu får vi se våra ‘hemmaspelare’ Pernille och Mariann på Linköping Arena och jag hoppas att vi LFC-fans kan hjälpa till att bära fram Danmark till en skräll mot EM:s hittills klart bästa lag Frankrike.

    Ändå förstås riktigt pinsamt att det ska få gå till på den här sättet, helt förjävligt faktiskt.

  2. Visst hade målkvot varit bättre än lottning men man kan ju knappast gnälla om man på tre matcher bara tar två poäng

    • Problemet här är ju att det hade blivit lottning även om alla de tre treorna hade tagit sex poäng vardera – vilket ju är teoretiskt möjligt. Och i min värld spelar det ingen roll hur få poäng man tagit, man skall åka ut på sportsliga grunder, inte via en lottdragning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.