167 klick till – sedan återuppstår damfotboll.com

Damfotboll.comDet verkar som att damfotboll.com kan göra som Jesus, och återuppstå i påsk.
Jag missade det snacket på upptaktsträffen igår, men på kvällen kom följande meddelande på twitter från damfotboll.com:s konto:

”Om vi har 1000 pers som gillar oss på FB (http://bit.ly/HeoGdC) innan helgen så kör vi så det ryker. Hjälp oss nå dit! RT:a och gilla!”

Kul på alla sätt. Noterar att man har 833 gillamarkeringar på Facebook just nu. 167 kvar alltså. Borde väl inte vara något problem?

Däremot verkar det ha gått grus i maskineriet för den nya damfotbollssidan Soccerit.se, som skulle vara igång den 1 april. De tjuvstartade under fyra dagar i mars, men har sedan inte haft en enda text.

Till något helt annat – fotboll. För det spelades ju en intressant match i japanska Chiba igår. Där vann USA med 3–0 mot Brasilien – utan Marta – i Kirin Challenge cup. Här är höjdpunkter från den matchen. Och här är eftersnack från Pia Sundhage, Megan Rapione, Amy Rodriguez, Shannon Boxx och Rachel Buehler.

Och i dag väntar betydligt mer intressant, internationell fotboll i form av EM-kval. Redan 13.00 är det avspark i högintressanta gruppfinalen i grupp 1, Ryssland–Italien. Du följer EM-kvalet mål för mål här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.