Bilder av damallsvenskan 2019 – andra delen

Detta bildspel kräver JavaScript.

Som jag berättade i förra veckan har jag ju närmare 400 opublicerade bilder från fjolårets damallsvenska. Nyligen släppte jag de 130 första bilderna. Här kommer andra inlägget av tre. Här är således 130 bilder till. Håll till godo.

5 tankar på “Bilder av damallsvenskan 2019 – andra delen

  1. Ingenting med ovan att göra, men lite kul ändå. Olympiastadion i Helsingfors har renoverats i många år och kommer att nyinvigas – med damfotboll. Första evenemanget på ”nya” Olympiastadion blir derbyt mellan PK-35 och HJK 19 augusti. Damerna får alltså företräde till och med gentemot Finlands herrlandslag, som möter Wales i september. https://www.hbl.fi/artikel/nationella-ligans-derby-forst-pa-olympiastadion-ett-tecken-pa-att-vi-vaknar-till-en-ny-era/

  2. Ja om man skall tippa omg 9 så är det nästan omöjligt. Alla kan ju vinna mot alla. Men Rosengård och Göteborg får ju bara inte förlora. Gör det enkelt tippar idel hemmaseger !! Omg match Umeå mot Vittsjö !! (eller Link mot Krstd.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.